centrum voor natuurgeneeskunde en persoonlijke ontwikkeling

Let op: AURORA is sinds 1 juli 2010 gesloten!

Per 31 maart 2011 wordt de Stichting Aurora opgeheven.

De informatie op deze pagina (en alle andere pagina's van de website)
is alleen nog maar van historische waarde.

Help Aurora groeïen

AURORA: Op weg naar de toekomst !


De achtergrond


AURORA is een non-profit stichting opgericht in 1995 door 3 collega’s, onder wie de huidige voorzitter/directeur. Het bestuur, de directeur en het coördinatieteam schenken tijd en energie op vrijwillige basis aan het centrum.


Het is ons duidelijk geworden dat het tijd is om een nieuwe groeifase op gang te brengen om tot meer professionaliteit en financiële kracht te komen. Ook zien wij dat AURORA een groot potentieel heeft dat nog niet ontluikt is en dat zich wel degelijk lijkt te willen manifesteren.


Wij constateren in de wereld om ons heen het ontwaken van een krachtig nieuw groeiproces vooral op het gebied van persoonlijke bewustwording en een steeds groter wordende rol van de holistische benadering in de complementaire gezondheidszorg. Om aan deze behoefte antwoord te kunnen geven vinden wij dat het tijd is voor AURORA om zelf nieuwe stappen te ondernemen.


De toekomst


AURORA is op zoek naar een nieuwe locatie in het centrum van Amsterdam. Het 17e eeuw gebouw waarin wij sinds het begintijd gehuisvestigd zijn zal binnen enkele jaren gerenoveerd worden. Om te kunnen blijven groeien zoeken wij in plaats van de huidige ±150 m2 een grotere gebouw met ±200-250 m2 beschikbare ruimte voor onze aktiviteiten. Ook willen we graag een mooi open receptie met theehuis/lunchroom voor onze bezoekers - iets om ze uit te nodigen om te ontspannen, contacten te leggen met elkaar, en om rustig de aangeboden aktiviteiten te kunnen ontdekken.

Partners

AURORA wil graag in contact komen met andere holistisch georiënteerde organisaties, bedrijven en individuën die ook een gebouw in Amsterdam zoeken of een bestaande lokatie willen delen. Onze visie: samen een stralend en krachtig middelpunt creëren waar bezoekers terecht kunnen voor persoonlijke ontwikkeling en welzijn.

Interesse of suggesties?

Neem dan contact op met Yolente Verbeek of Lynne de Jong-Decker,
tel. 020 - 421 1987 / e-mail: info@aurora-holistic-center.nl

Copyright ©2007 Aurora, All Rights Reserved.

Naar begin van deze pagina

Terug naar de beginpaginaPage
Terug naar vorige pagina