Centrum voor Natuurgeneeskunde en Persoonlijke Ontwikkeling

Copyright ©2005 Aurora, All Rights Reserved.

School of Life:

Integrale trainingen voor groei, bewustzijn, healing & reading

door Ingrid Groenen en Tuffie Vos

Wat is energie en hoe kom je daar mee in contact? Hoe leer je de anatomie van jouw energiesysteem kennen en dat van een ander? Hoe word je je bewust van vervormingen in je chakra systeem en wat kun je eraan doen om die te herstellen? Hoe breng je jezelf op een universeel en kosmisch bewustzijnsniveau? Hoe creëer je het leven waarnaar je verlangt?

In deze jaartraining werken we op een diepe, directe manier met alle facetten van onze energie door het trainen van ons bewustzijn. We maken gebruik van een persoonlijk healingplan, verschillende reading- en healingtechnieken, liquid light remedies, intensief lichaamswerk, de psychologie van karakterstructuren, leesopdrachten, meditaties en visualisaties.

Je leert om je eigen reading vaardigheden te ontwikkelen en te vergroten. Door aandachtig je lichaam te observeren en in beweging te brengen krijg je concrete aanwijzingen voor het opstellen van jouw persoonlijke healingplan. Met dit bewustzijn komen er vitale krachten vrij om nieuwe keuzes te maken die je leven zullen transformeren.

Voor mensen die transformatie en innerlijke groei als doel hebben, geïnteresseerd zijn in psychologische processen en gesteund door persoonlijke feedback het avontuur van de confrontatie met zichzelf aan willen gaan, is deze jaartraining een aanrader.

Cursisten van het eerste jaar krijgen de mogelijkheid om in september 2007 door te stromen naar het 2de jaar van de vierjarige opleiding vam de School of Life.

De thema’s van het eerste jaar in vogelvlucht:

• Je leert je energiesysteem (aura) kennen en dat van de ander
• Je ontwikkelt en vergroot je eigen reading vaardigheden en High Sense Perception
• Je leert de werking en invloed van chakra’s kennen via je levens patronen
• Je leert je te verbinden met het universele en kosmische bewustzijn
• Je komt tot het uitvoeren van persoonlijke issues in het healingplan

Resultaat van deze jaartraining

• Je hebt meer helderheid en compassie voor jezelf en anderen
• Je bent meer authentiek , meer jezelf, meer open
• Je bent beter in staat om je levensissues op te helderen
• Je bent beter in staat om de kwaliteit van je dagelijkse leven te verbeteren


Ingrid Groenen
Ingrid werkt als healer en coach vanuit de drijfveer om het wezenlijke waardevolle in mensen tot zijn recht laten komen en begeleidt daarbij individuen en teams, gebruik makend van zowel haar intuïtieve en dienstbare kwaliteiten als haar intellectuele en daadkrachtige kant. Zij is na haar studie culturele antropologie tevens afgestudeerd aan de Barbara Brennan School of Healing in Miami en werkt ruim 25 jaar als internationaal trainer en adviseur.

In het geven van bewustzijnstrainingen aan groepen en het werken met individuelehealing- en coaching klanten weet zij haar passie en missie op een gebalanceerde manier tot uitdrukking te brengen.

 

Tuffie Vos

Tuffie is naast trainer en healer werkzaam als voice-over en is oprichtster van het instituut ' Voice and Vision', waarin zij werkt met zangers en acteurs aan persoonlijke blokkades in stem performing. Zij studeerde na haar conservatorium studie zang af als aurareader en healer bij de opleidingen van Carolina Bont en Barbara Brennan.

Op dit moment volgt zij de teachertraining  Sound Healing bij Chris James en samen met Ingrid een studie transpersoonlijke psychologie bij de Center for Intentional Living (CIL), als ook de therapeuten training Liquid Light bij Healing Arts.

Het geven van bewustzijnstrainingen is voor Tuffie een enorme passie; een groep mensen dat specifieke gereedschap aanreiken waardoor iedere keer een stap naar heelheid wordt gezet en zien hoeveel vreugde en vrijheid dat oplevert.Terug naar onze startpagina
Terug naar vorige pagina
Klik hier voor grote foto

 

Deze activiteit wordt niet meer

bij AURORA gegeven.

Voor meer informatie zie hieronder.

Vierjarige opleiding

website: www.schooloflife.nl

Informatie & aanmelding:

Tuffie Vos / Ingrid Groenen

e-mail: info@schooloflife.nl

tel. 023-844-4660 

School of Life
Postadres: Korte Spaarne 27
2011 AJ Haarlem