Centrum voor Natuurgeneeskunde en Persoonlijke Ontwikkeling

Copyright ©2005 Aurora, All Rights Reserved.

ccExpa

MASSAGE THERAPIE:

De kunst van het aanraken

door Mirjam van Huis

Mensen gaan om verschillende redenen naar de massagetherapeut: ter ontspanning, om een bewustwordingsproces op gang te brengen, of ter verlichting van klachten. Voorbeelden van klachten zijn: nek-, schouder-, onderrugspanningen, been-, voet-, heupklachten, RSI, whiplash, burn-out, migraine, moeite met de ademhaling, darmklachten, stress, verdriet, futloosheid, slapeloosheid en chronische pijn.

Ik gebruik diepe bindweefselmassage (deep tissue massage) en klassieke massage in combinatie met zachtere technieken als intuïtieve massage en polariteitsmassage. Verder pas ik Chinese drukpuntmassage of acupressuur toe en voetreflexologie.

Je zult merken het is een weldaad voor lichaam en geest.

 

LICHAAMSWERK - ADEMWERK

Ik geef een lichte vorm van therapeutisch lichaamswerk. Ik werk met ademhalingssessies op de Japanse mat in combinatie met diepe bindweefselmassage . Ademen betekent letterlijk ruimte creëren en innemen waardoor je een vollere en beter vibrerende (levens-) energie krijgt. Je kunt verschillende thema's aanstippen. Net wat er op dat moment bovenkomt. Je intuïtie achterna...


Mirjam van Huis heeft een vierjarige opleiding op HBO niveau afgerond aan de Academie voor Massage & Beweging. Zij is professioneel opgeleid om te werken met emoties en blokkades. Als je iets in die richting wil, vraag er expliciet naar tijdens de eerste sessie en geef aan wat je verwachtingen zijn en waar je aan wil werken.

Mirjam geeft ook Qigong lessen op vrijdagochtenden in Aurora.

Informeer welke verzekeringen vergoeden! Aanvullende polissen van o.a. Agis vergoeden mijn natuurgeneeskundig consult voor gemiddeld 75% van 8 à 10 behandelingen. Andere verzekeringen volgen dezelfde lijn. Géén doktersverwijzing nodig. Ik ben lid van de VNT; Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten.

 

Naar begin van deze pagina

Terug naar onze startpagina
Terug naar vorige pagina

Consulten (also in English)

 

Informatie & Afspraken:

Tel. 06 - 156 30 276

E-mail: info@smoothrelief.com

Website: www.smoothrelief.com

Zie ook bij cursussen:
Shaolin qigong