AURORA NIEUWS UPDATE !

 

Let op:  Aurora is gesloten sinds 1 juli 2010.
De Stichting Aurora wordt per 31 maart 2011 opgeheven.


Er wordt geen activiteiten meer georganiseerd en/of gegeven door Aurora.


De informatie op deze pagina (en alle andere pagina’s op deze website) is alleen nog maar van historische waarde.

21 maart 2011  -  Vaarwel !


De inspanningen over de afgelopen maanden om Aurora te herorganiseren en om een bekwaam en betrouwbaar management team te bouwen hebben geen vruchten afgeworpen. Dit betekent dat het nu tijd is om afscheid te nemen van onze geliefde publiek.

Niettemin is het een zeer waardevolle reis geweest! Wij willen jullie allemaal bedanken voor je belangstelling en steun over de jaren, en we wensen jullie veel succes op weg naar een hoger niveau van fysiek, mentaal, emotioneel en spirituelel welzijn.

 

25 oktober 2010 

We willen onze bezoekers er even aan herinneren dat Aurora al haar activiteiten beëindigd heeft en dat er stilletjes achter de schermen een proces van herorganisatie plaatsvindt.

Voor meer informatie, neem contact op met Tomer Segal, bestuurslid:

telefoon:   06 - 43 18 48 49

e-mail:      tomer@auroraholistic.eu

De penningmeester, Radka LaCroes, is ook als volgt bereikbaar:

e-mail:      radka@auroraholistic.eu

 

12 mei 2010 

Deze website zal nog tot 31 december 2010 online blijven.

Ondertussen zullen wij een nieuwe website creëren. Deze zal helemaal toegespitst zijn op het toekomstige Aurora. Zodra deze website online gaat,
word je automatisch vanuit de oude website doorverbonden naar de nieuwe.
Via deze pagina zullen we jullie tijdig het nieuwe webadres laten weten.

30 juni sluiten wij onze deuren op de Herengracht. Daarna blijft Aurora via e-mail bereikbaar en telefonisch via de volgende besstuursleden:

          Tomer Segal                       06 - 43 18 48 49

          Lynne de Jong-Decker       020 - 625 6330

Rond 10 juni verhuist onze internetverbinding naar een nieuw hostingbedrijf.
Het is mogelijk dat dit gepaard gaat met enige verbindingsproblemen (e-mail
en website). In dit geval adviseren wij u om het 1 of 2 dagen later nogmaals
te proberen.

Zodra Aurora haar deuren opent op een nieuwe locatie, zullen wij weer 100% bereikbaar zijn, via website, e-mail en telefoon.

Alle belangrijke nieuws en info hierover zullen tijdig op deze plek aangekondigd worden.


15 maart 2010

Belangrijk nieuws van AURORA

Het bestuur, de directeur, het management team van Aurora en een aantal gemotiveerde collega’s zijn in de afgelopen jaren druk bezig geweest om manieren te zoeken om het centrum te vernieuwen en in nieuwe richtingen te laten groeien.

Gedurende de afgelopen 15 jaar heb ik als oprichter en directeur veel tijd en energie geïnvesteerd in het opbouwen van Aurora. Nu is voor mij de tijd gekomen om het dagelijks werk van het runnen van het centrum over te dragen aan een nieuwe management generatie. Ik zal me in de toekomst richten op het bewaken van de visie, het delen van mijn ervaring en het verlenen van support aan het nieuwe team.

Deze beslissing valt samen met het besluit van het bestuur om ons verblijf aan de Herengracht te beëindigen komende zomer en een nieuwe locatie te vinden (in het centrum van Amsterdam) waar wij betere faciliteiten en service kunnen bieden aan zowel onze collega’s als het publiek.

Met genoegen geef ik het stokje van het leiden van het centrum over aan Tomer Segal, die al lang een Aurora collega is en nu tevens een pro-actief bestuurslid. Hij is reeds begonnen een nieuw management team te creëren, potentiële locaties te bekijken en strategieën voor fondsenwerving te ontwikkelen.

Het bestuur van Aurora zal tijdens het gehele overgangsproces volledig operationeel blijven. De bestuursleden zullen het ontmantelen van het huidige centrum begeleiden en helpen bij het creëren van een nieuw begin op een andere locatie.

Wij zullen jullie van alle ontwikkelingen op de hoogte blijven houden en horen graag van diegenen onder jullie die geïnteresseerd zijn in deelname aan dit boeiende nieuwe groeiproces. Ook jullie ideeën en suggesties zijn zeer welkom bij ons.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie!

Hartelijke groeten,

Lynne de Jong-Decker
Directeur van Aurora

Telefonisch: 020 - 421 1987 (‘s middags)
E-mail: info@aurora-holistic-center.nl


3 maart 2010

Aurora gaat binnenkort een geheel nieuwe fase in. Op dit moment vinden allerlei voorbereidende handelingen plaats voor een ingrijpende transformatie en vernieuwing van ons gezondheidscentrum.

Op deze webpagina zullen we jullie op de hoogte houden van alle nieuwe ontwikkelingen rondom het centrum.


Dus als je cliënt, cursist, therapeut of docent bent, hou dan vooral deze pagina in de gaten wanneer je op de hoogte wilt blijven van Aurora’s spannende toekomstplannen!

Het Aurora-kernteam,

Lynne de Jong-Decker (directeur), Tomer Segal, Yolente Verbeek en Els Valstar

 Copyright ©2009 Aurora, All Rights Reserved.

Naar begin van deze pagina

Geef een reactie