Centrum voor Natuurgeneeskunde en Persoonlijke Ontwikkeling

Copyright ©2006 Aurora, All Rights Reserved.

Healing TAO - Basis III
door Koen Tangelder

Energie – Gezondheid – Stressvermindering


Een aanrader voor iedereen die vrijer en meer zichzelf wil zijn. Healing Tao beoogt zelfheling en zelfontwikkeling. Je leert een zachte glimlach naar binnen te richten en komt dieper in contact met je lijf. Zo ga je geleidelijk je organen zuiveren, je buik warmer maken en belangrijke energiebanen openen.

We doen zachte oefeningen die je lijf reinigen en open maken, afgewisseld met meditaties. Je zult meer gronding en vitaliteit ervaren. Je lichaamsbewustzijn neemt toe en je zult je meer in balans voelen, fysiek, emotioneel en geestelijk.

De wortels van Healing Tao liggen in het oude China, onder meer in de kennis over de 5 elementen. Taoïsten zien het menselijk lichaam als een microkosmos. Het heeft dezelfde krachten in zich als het universum, de macrokosmos. In de les gaan we die verbinding ook ervaren.


HEALING TAO - basiscursus III
Lente 2010, 11 lessen

In deze laatste basistraining vervolg je jouw proces van genezing en zelfbescherming. Je krijgt nieuwe chi-kungs en meditaties, waaronder de Witte Nevel en de Innerlijk Landschapmeditatie en de Energerende Glimlach. We oefenen met specifieke pompen van de wervelkolom, doen de buikmassage en maken kennis met technieken uit de Cosmic Healing.
Deze Basis 3 training maakt je basistraining compleet. Hierna kun je verder met vervolgtrainingen, zoals de Healing Love en Fusie-meditaties.


Koen Tangelder is één van de docenten die Healing TAO aanbiedt in Aurora. Hij kwam 10 jaar geleden in contact met de Healing Tao. Dat was in de opleiding Vierdimensioneel Bodywork bij senior instructor Dirk Oellibrandt in België. Daarna trainde hij jarenlang in Nederland bij Reinoud Eleveld. Met zijn brede ervaring als shiatsutherapeut en bodyworker geeft hij een eigen kleur aan zijn lessen.

Naar begin van deze pagina

Terug naar onze startpagina
Terug naar vorige pagina

 

Reeks van 8 lessen

 

Data: 10 december 2009 t/m 18 februari 2010

Dag: donderdag

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Plaats: Voorzaal

Kosten: €140

Reeks van 11 lessen

Data: 4 maart t/m 27 mei
(Geen les 6 en 13 mei)

Dag: donderdag

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Plaats: Voorzaal

Kosten: € 165 (11 lessen)

Informatie en aanmelding:

Tel. 020 - 616 1377
Email: info@koentangelder.nl
Website: www.koentangelder.nl