Centrum voor Natuurgeneeskunde en Persoonlijke Ontwikkeling

Copyright ©2006 Aurora, All Rights Reserved.

MEDITATIE IN BEWEGING:

Eenvoudig rusten in Zijn  
door Peter Hofstee


Door te mediteren maak je een breuk met de gebruikelijke mentaliteit om naar jezelf en de wereld te kijken. Het laat je zien hoe je betoverd bent door je persoonlijk verhaal. Dat verhaal raak je niet kwijt, maar je hoeft je er ook niet mee te identificeren.

Bij mensen die dagelijks mediteren zijn positieve effecten aangetoond bij concentratie, waarnemen, emotionele stabiliteit en probleem oplossend vermogen. Ook voelen zij zich gelukkiger en hun immuunsysteem functioneert beter. Deze effecten worden al bereikt bij 8 weken dagelijkse meditatie. Dit is voor iedereen bereikbaar!

Bewegen is een directe manier om je gewaarzijn te trainen, als alternatief voor lange zit sessies. Het gaat om ademhalings- en bewegingsoefeningen.

Peter Hofstee (1962)
Ik bied individuele begeleiding, coaching en trainingen aan op het gebied van zingeving, functioneren in werk en privé, stressmanagement en herstel van burnout. Hierin stel ik bewustzijnsontwikkeling centraal omdat dit de sleutel is tot inspiratie, kracht en levenslust. Door dit te verbinden met psychologische begeleiding kun je dit integreren in je werk, je relaties en je leven en die tot vervulling brengen.
Ik houd met heel mijn hart van de schoonheid, waarheid en kracht die tevoorschijn komt in dit werk.
Ik studeer sinds 1996 aan de School voor Zijnsoriëntatie. Ik ben geregistreerd als Zijnsgeoriënteerd begeleider en CSR burnout coach.
Aangesloten bij BvBZ (Beroepsvereniging van Zijnsgeoriënteerde begeleiders BvZB), het CSR Centrum en de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches).

Naar begin van deze pagina

Terug naar onze startpagina
Terug naar vorige pagina

Cursus

Wegens de sluiting van Aurora op de Herengracht eind juni, zal deze activiteit daarna niet meer op deze locatie plaatsvinden. De nieuwe meditatie-locatie kunt u opvragen bij de docent, telefonisch, per e-mail, of vinden op zijn website.

 

Dag: 10 donderdagavonden
Data: Nieuwe reeks van 10 lessen:

15 april t/m 1 juli

Tijd: 17:15 - 18:45 uur
Plaats: Achterzaal

Kosten: €133 (10 lessen)

Informatie en aanmelden:

Peter Hofstee

Tel. 020 - 470 8857

Email: info@dezilverster.nl

website: www.dezilverster.nl

 

Zie ook:
Zijnsoriëntatie: Moderne Levenskunst

Reis voor de Ziel