Centrum voor Natuurgeneeskunde en Persoonlijke Ontwikkeling

Copyright ©2006 Aurora, All Rights Reserved.

Reis voor de Ziel

Een reis in meditatieland

door Peter Hofstee


Wie dagelijks mediteert, vestigt een diep contact met innerlijke vrede, wijsheid, levendigheid, waarachtigheid en gevoel van schoonheid. Maar je moet wel weten hoe te mediteren en waar het dan precies om gaat. Daarom een reisdag met een bekwame gids en leuke excursies om het zelf te ervaren. We starten de reis bij mindfulness (wakkerte meditatie), gaan langs compassie meditatie (tonglen) en vipassana (inzicht meditatie) en eindigen onze reis bij de Zijnsgeoriënteerde meditatie – genieten van het altijd frisse gewaarzijn in het nu.

Mijn motivatie om deze dag te geven is dat meditatie mijn passie is. Ik zie steeds beter hoe veel van onze problemen komen doordat we niet helder kunnen zien wat de aard van de situatie is. Meditatie traint je om je een breuk te maken met je gebruikelijke manier van tegen de zaken aan te kijken. Mijn manier van in het leven staan is veel opener, vreugdevoller en contactvoller geworden door te mediteren (nu ca. 18 jaar).

Peter Hofstee (1962)
Ik bied individuele begeleiding, coaching en trainingen aan op het gebied van zingeving, functioneren in werk en privé, stressmanagement en herstel van burnout. Hierin stel ik bewustzijnsontwikkeling centraal omdat dit de sleutel is tot inspiratie, kracht en levenslust. Door dit te verbinden met psychologische begeleiding kun je dit integreren in je werk, je relaties en je leven en die tot vervulling brengen.
Ik houd met heel mijn hart van de schoonheid, waarheid en kracht die tevoorschijn komt in dit werk.
Ik studeer sinds 1996 aan de School voor Zijnsoriëntatie. Ik ben geregistreerd als Zijnsgeoriënteerd begeleider en CSR burnout coach.
Aangesloten bij BvBZ (Beroepsvereniging van Zijnsgeoriënteerde begeleiders BvZB), het CSR Centrum en de NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches).

Naar begin van deze pagina

Terug naar onze startpagina
Terug naar vorige pagina

Een Dag van Meditatie

 

Wegens de sluiting van Aurora op de Herengracht eind juni, zal genoemde activiteit (3 okt. 2010) niet meer op deze locatie plaatsvinden. De nieuwe locatie kunt u opvragen bij de docent, telefonisch, per e-mail, of vinden op zijn website.


Dag: Zondag
Datum: 3 oktober 2010

Voor de plaats, tijd en kosten, zie:
www.dezilverster.nl

 

Informatie en aanmelden:

Peter Hofstee

Tel. 020 - 470 8857

Email: info@dezilverster.nl

website: www.dezilverster.nl

 

Zie ook:
Zijnsoriëntatie: Moderne Levenskunst

Meditatie in Beweging