Centrum voor Natuurgeneeskunde en Persoonlijke Ontwikkeling

Copyright ©2005 Aurora, All Rights Reserved.

Ayurveda - Kennis van het leven
door Sarashwati Changoe

 

Ayurveda is een holistisch gezondheids-systeem uit India met een ±5000 jaar oude traditie. In dit systeem staan de 5 natuurelementen ruimte, lucht, vuur, water, aarde centraal. In elk individu zijn deze elementen aanwezig en vormen zij de dynamische biologische krachten (doshas): vata, pitta, kapha. Echter de samenstelling van deze krachten verschilt per individu. Dit zorgt ervoor dat ieder individu uniek is met zijn eigen specifieke gedrag, fysieke, mentale, sociale en spirituele kwaliteiten.

Ayurveda ondersteunt je in de bewustwording van jouw natuur (constitutie) en de invloeden van o.a. je leefstijl en voeding hierop. De aanbevelingen en therapie zijn gericht op het balanceren van de doshas om een optimale gezondheid te behouden of te bereiken. Ayurveda wordt ingezet om ziekte te voorkomen, dan wel ziekte te genezen.

Sarashwati Changoe is gediplomeerd Ayurvedic Practitioner en heeft haar opleiding gevolgd bij EISRA in Den Haag en in India. Daarnaast is zij gecertificeerd in ayurvedische voedingstherapie, zwangerschapszorg, zwangerschapsmassage, en is zij docent ayurvedische babymassage.

Zij geeft ook workshops "Inspiratie & Talenten" om mensen op weg te helpen hun talenten te ontdekken en te bevrijden.

Naar begin van deze pagina

Terug naar onze startpagina
Terug naar vorige pagina

Consulten

 

Wegens de sluiting van Aurora op de Herengracht eind juni, zal deze activiteit daarna niet meer op deze locatie plaatsvinden. De nieuwe behandellocatie kunt u opvragen bij de therapeute, telefonisch, per e-mail, of vinden op haar website. 

 

Duur:  1 1/2 - 2 uur

Kosten: €140 per consult


Vergoeding afhankelijk van je zorgverzekering

(A-lid van VBAG)


Informatie & afspraken:
Tel. 06 - 171 632 56

Email: info@puurelementair.nl

Website: www.puurelementair.nl