Centrum voor Natuurgeneeskunde en Persoonlijke Ontwikkeling

Copyright ©2005 Aurora, All Rights Reserved.

Chakra Healing & Personal Coaching
door Nancy Froeling

Uw lichaam is een spiegel van uw leven.

Lichaamsdelen die niet goed functioneren weerspiegelen delen van uw leven die niet goed functioneren. Stress in een bepaald lichaamsdeel weerspiegelt stress in een bepaald deel van uw bewustzijn en leven. Wanneer deze stress uit uw bewustzijn wordt verwijderd, wordt het ook uit dit specifieke lichaamsdeel verwijderd. Dan kunnen uw lichaam, bewustzijn en leven terugkeren naar hun natuurlijke staat van harmonie en balans.


Een healing vindt plaats via lichte aanraking van de chakra's - uw energie-systeem. Door het evenwicht in uw energiesysteem te herstellen, lossen de (fysieke) symptomen op en keert u terug naar harmonie.

De feedback, het gesprek dat na de healing plaatsvindt, leert u over oorzaken van symptomen en helpen u in vergelijkbare situaties nieuwe, voor u, gezondere keuzes te maken.


Nancy Froeling is opgeleid door Martin Brofman en Lou Verstegen en geeft sinds 5 jaar individuele sessies in haar praktijk. Ook geeft zij workshops chakra healing- en zichtverbetering in Nederland.
Nancy heeft het boek van Martin Brofman waar dit healingsysteem op is gebaseerd, vertaald uit het Engels in het Nederlands. De titel is Alles Kan Geheald Worden. Filmpje is te zien op www.zelfzijn.nl

 

Naar begin van deze pagina

Terug naar onze startpagina
Terug naar vorige pagina

Consulten


Wegens de sluiting van Aurora op de Herengracht eind juni, zal deze activiteit daarna niet meer op deze locatie plaatsvinden. De nieuwe behandellocatie kunt u opvragen bij de therapeute, telefonisch, per e-mail, of vinden op haar website. 

 

Kosten:

€60 (incl.btw) intake / consult 1 uur

€100 (incl.btw)consult 1.5 uur

€145 (incl.btw) consult 2 - 2.5 uur

€225 (excl.btw) consult voor bedrijven

NB telefonisch consult €30 per 30 min



Informatie & afspraken:
Nancy Froeling

Tel. 038 - 460 45 09

E-mail: info@nancyfroelingcoaching.nl
Website: www.nancyfroelingcoaching.nl