Centrum voor Natuurgeneeskunde en Persoonlijke Ontwikkeling

Copyright ©2005 Aurora, All Rights Reserved.

Psychologie, Haptonomie
& Natuurgeneeskunde
door Annet Timmerman


Door gebruik te maken van toepassingen uit de Psychologie, Haptonomie en de Natuurgeneeskunde, kunnen lichamelijke-, emotionele- en mentale klachten alsmede levens- en/of loopbaan problemen worden aangepakt. Annet combineert meerdere stromingen uit de Westerse en Oosterse geneeskunde.

In de begeleiding op haptonomische basis staat het lichaam en gevoel centraal.

Psychologie
Voor het onderzoeken, verhelderen, bespreken, beleven en begeleiden van de klacht(en) met behulp van vragenlijsten, gesprekken en oefeningen.

Haptonomie
In de haptonomie staat het lichaam en het gevoel centraal. Haptonomie gaat uit van de kracht van het voelen. De begeleiding op haptonomische basis bestaat uit aanraken, voelen, oefeningen en ervaringen uitwisselen. Het is een manier om te leren luisteren naar je lichaams-/gevoelssignalen en er adequaat mee om te gaan in het dagelijkse leven; thuis, op het werk of in de sport.

Natuurgeneeskunde

Natuurgeneeskunde kan een goede ondersteuning zijn van bovengenoemde behandelingswijzen om sneller resultaten te boeken. Mogelijkheden: Reiki, Massage, Bach-bloesems en Chakra-healing.

Drs. Annet Christine Timmerman (1961) is psycholoog/life coach en tevens werkzaam als haptonoom en natuurgeneeskundige in haar eigen praktijk. Haar holistische visie houdt rekening met de mens in zijn geheel: lichaam, ziel en geest.

Naar begin van deze pagina

Terug naar onze startpagina
Terug naar vorige pagina

Consulten - also in English

 

Voor informatie m.b.t. prijzen e.d .neem contact op met de therapeute.

Informeer bij uw zorgverzekeraar voor vergoedingen.

Aangesloten bij de volgende beroepsorganisaties: NIP en BATC.

Informatie & afspraken:

Surf, mail of bel gerust voor meer informatie, voor het maken van een afspraak of voor een gratis kennismakings-/orientatiegesprek.

Tel. 06 - 51 97 94 78

E-mail: info@annet-timmerman.nl

Website: www.annet-timmerman.nl