Centrum voor Natuurgeneeskunde en Persoonlijke Ontwikkeling

Copyright ©2005 Aurora, All Rights Reserved.

REFLEXOLOGIE & HEALING:
Sessies vanuit het hart
met Tomer Segal

Voetreflexologie is gebaseerd op het principe dat onze fysieke, mentale en energetische lichamen allen een corresponderende plaats hebben op de voeten.

De therapeut diagnosticeert aandoeningen gerelateerd aan specifieke punten op de voeten. Tijdens het masseren van en drukken op de voeten worden de organen van het lichaam zowel fysiek als energetisch gestimuleerd.
Reflexologie helpt om de energiestroom tussen onze organen en ons lichaam te herstellen, en ons hele wezen te zuiveren en weer in balans te brengen.
Dit proces ondersteunt het lichaam zichzelf te genezen.

Tomer Segal combineert reflexologie met liefdevolle en diepgaande healing om je vitaliteit te vergroten en je te ondersteunen in het proces om een voller en gezonder leven te leiden.

Reflexologie is een effectieve behandelingsmethode voor verschillende klachten en problemen, waaronder algemene of chronische pijnen, stress, depressie, PMS, migraine, spijsverteringsproblemen, problemen met het urinestelsel, lymfen, immuniteit, zenuwstelsel, en verder bij hormonale problemen (het endocriene stelsel), diabetes, en meer.

Het kan ook gebruikt worden bij emotionele problematiek zoals liefde, teleurstellingen, impotentie en frigiditeit.

Elke sessie is erg ontspannend en kan helpen om verloren energie terug te verkrijgen.

Tomer Segal is een holistisch therapeut gespecialiseerd in Reflexology & Profound Healing sinds 1993. Hij is opgeleid in aromatherapie, verschillende vormen van massage en Feng Shui. Hij studeerde af en is geïnitieerd aan de Golden Ray School for Self Realization (in Spanje). Hij is ook afgestudeerd aan de Netiv Hamaalot School for Esoteric Knowledge.
Hij is een Spiritual Human Yoga and Universal Energy Teacher, een Reiki Meester en leraar. Sinds 1996 begeleidt hij meditatiegroepen. In 1999 richtte hij de Universal Light Energy methode en onderwijs op. Sinds 1998 geeft hij ook les in alternatieve onderwijsmethoden voor school management, staf, en studenten voor het omgaan met stress, geweld en drugs.

Naar begin van deze pagina

Terug naar onze startpagina
Terug naar vorige pagina

Consulten

 

Wegens de sluiting van Aurora op de Herengracht eind juni, zal deze activiteit daarna niet meer op deze locatie plaatsvinden. De nieuwe behandellocatie kunt u opvragen bij de therapeut, telefonisch of per e-mail.

 

Prijzen:  €50 voor 1 uur

Informatie & afspraken:
Tomer Segal, tel. 06 - 43 18 48 49

E-mail: tomshanty@gmail.com

Website: www.tomshanty.com

Consulten ook in Engels.