Centrum voor Natuurgeneeskunde en Persoonlijke Ontwikkeling

Copyright ©2005 Aurora, All Rights Reserved.

Zichtverbetering

door Nancy Froeling


Bijziend? Verziend? Draagt u een bril of contactlenzen? Misschien is dit helemaal niet nodig!

De meeste mensen die zichtstoornissen ervaren (ook cilinders, staar, scheel kijken en andere stoornissen) hebben de opvatting dat zij ‘slechte ogen’ hebben, maar er is helemaal niets mis met hun ogen. Helder zicht heeft niet alleen met afstand en scherpte te maken, maar hangt samen met ons gevoel en ons denken. Onze manier van zien reflecteert onze manier van zijn.

Het idee dat spanning of stress slecht zicht kan creëren werd al in de jaren twintig van de vorige eeuw door de Amerikaanse oogarts Wiliam Bates bewezen. Sindsdien hebben Aldous Huxley, Margareth Darst Corbeth, Emile Coué, Adam Smith, Charles Kelly en Martin Brofman zijn bewijzen verfijnd.

Nancy Froeling is opgeleid door Martin Brofman en Lou Verstegen en geeft sinds 5 jaar individuele sessies en sinds een half jaar ook workshops in haar praktijk. Vraag ook naar de workshops in Aurora!

 

Naar begin van deze pagina

Terug naar onze startpagina
Terug naar vorige pagina

Consulten (also in English)

 

Wegens de sluiting van Aurora op de Herengracht eind juni, zal deze activiteit daarna niet meer op deze locatie plaatsvinden. De nieuwe behandellocatie kunt u opvragen bij de therapeute, telefonisch of per e-mail.

 

Prijzen:

€60 (incl.btw) intake / consult 1 uur

€100 (incl.btw)consult 1.5 uur

€145 (incl.btw) consult 2 - 2.5 uur

€225 (excl.btw) consult voor bedrijven

NB telefonisch consult €30 per 30 min

 

Informatie & afspraken:
Nancy Froeling
Tel. 038 - 460 45 09
E-mail: info@nancyfroelingcoaching.nl