Centrum voor Natuurgeneeskunde en Persoonlijke Ontwikkeling

Copyright ©2007 Aurora, All Rights Reserved.

ONENESS BLESSING:
Worden wie je werkelijk bent
met Jan de Ruiter & Corrine Geeris

 

Een Oneness Blessing is een overdracht van krachtige transformerende energie die meestal via de handen wordt doorgegeven. De oorspronkelijke naam hiervoor is deeksha, wat inwijding betekent in het Sanskriet. De energie van Oneness Blessing bevrijdt je uit de illusie dat je een aparte, van anderen afgezonderde persoonlijkheid bent.

Deze energie wordt beschreven als de energie van eenheid of energie van verlichting of als gouden energie.
Het effect is dat oude conditioneringen worden opgeheven en dat je steeds meer in verbinding komt met het eigen universele ware zelf. Je hart opent zich meer, voor jezelf en jouw bestaan en voor de wereld om je heen.

Fysiologisch brengt een Oneness Blessing een verandering in de hersenen tot stand waarbij bepaalde gebieden zich gaan ontspannen en andere juist geactiveerd worden. In dat proces worden de zintuigen in staat gesteld om vrij van de tussenkomst en hinder van het denken en interpretaties te functioneren. Wanneer de zintuigen vrijgemaakt zijn van de sluiers van de voortdurende interpretaties van de persoonlijkheid komt er een natuurlijke helderheid van perceptie. Dit gaat samen met spontane gevoelens van vreugde, innerlijke kalmte en verbondenheid met de Eenheid in alles.

Het directe effect van een Oneness Blessing verschilt per persoon. Sommigen ervaren meteen diepe gevoelens van liefde, vreugde en vrede. Anderen voelen eerst niet veel, maar krijgen bijvoorbeeld een dag later ineens flitsen van begrip, inzicht en vrede. Soms volgt er op de Oneness Blessing een fysieke of emotionele zuivering, waardoor men een tijdje in een (schijnbare) dip terecht kan komen. Zaken die al niet lekker zaten, dienen dan zich aan, om opgelost te worden. Voor elke persoon zal de ervaring anders en uniek zijn, maar in alle gevallen komt er een opening naar bevrijding van oude beelden, overtuigingen, concepten en ervaringen die je gevangen houden in een onecht gevoel van identiteit.

In elke bijeenkomst besteden we ruim tijd aan ontspannen en openen op verschillende niveaus. De kern is het zijn in het hier en nu, het ervaren van wat in het moment plaatsvindt door het oefenen van de innerlijke waarnemer.

In het tweede deel van de bijeenkomst worden verschillende Oneness Blessings gegeven. Er zullen regelmatig andere O.B.-gevers worden uitgenodigd.

Jan de Ruiter heeft een achtergrond in Zen(meditatie), Padwerk en adem- en ontspanningstechnieken. Hij is in 2005 opgeleid en geinitieerd aan de Oneness University in India als deeksha-gever.

Corrine Geeris is in 2006 opgeleid
en geinitieerd aan de Oneness University. Zij geeft tevens Reconnection healing en massages.

 

Naar begin van deze pagina

Terug naar onze startpagina
Terug naar vorige pagina

WorkshopsDag: woensdagavond om de week

Data: 2 en 16 juni 2010

Tijd: 20.00 – 22.00 uur

Plaats: Achterzaal

Kosten: €12,50 per keer;
€50 voor vijf keer

Informatie & registratie:

Jan de Ruiter
tel. 020 - 642 2770

e-mail: oneness@tiscali.nl

 

Meer informatie over Oneness Blessing:
www.onenessawakening.nl
www.onenessuniversity.org